Herhaalrecepten – Apotheekhoudend Huisartsenpraktijk de Singel – Nieuwendijk

Welkom op de website van onze Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk De Singel

Op deze website kunt u allerlei specifieke informatie vinden over zowel onze praktijk als over de apotheek.

Verder kunt u hier ook veel algemene gezondheidsinformatie vinden, met name de site van thuisarts.nl raden wij u aan. Wij nodigen u van harte uit om alles eens op uw gemak door te lezen.

Met vriendelijke groet namens alle medewerkers van huisartsenpraktijk "de Singel".

B.M.H.M. Vijgen, apotheekhoudend huisarts


COVID (BOOSTER) VACCINATIE

Op het moment worden de eerste mensen met een verhoogd risico op complicaties al opgeroepen en gevaccineerd door de GGD. Deze risico groep is dezelfde groep als de griep risico groep. Ik heb mijn best gedaan om een zelfde aantal covid vaccinaties te krijgen als griepvaccinaties met het idee om ze dan in dezelfde sessie meteen te zetten, maar daar werkt de GGD helaas niet aan mee. Het gaat nu derhalve als volgt:

  • 60+: uitnodigingen worden verstuurd via de GGD. U kan dan met die brief een afspraak maken bij de GGD om dan vervolgens daar een vaccinatie te halen. Als u denkt niet mobiel te zijn, lees dan hieronder verder.
  • 12-60 jaar met een risico (griep) indicatie: krijgen een uitnodiging via ons, de huisartspraktijk. Met die brief kan u dan vervolgens een afspraak maken bij de GGD om dan vervolgens daar een vaccinatie te halen. Als u denkt niet mobiel te zijn, lees dan hieronder verder. U krijgt deze brief eind september/begin oktober.
  • De niet mobiele (ouderen): deze groep wordt automatisch via ons , de huisartspraktijk, geselecteerd en krijgt dan thuis de griep en covid vaccinaties tegelijk toegediend. Dit zal gaan gebeuren in de eerste 2 weken van oktober, u kan dan dus een visite van de assistent verwachten en dan wordt u thuis gevaccineerd. Wij nemen van te voren contact met u op om dit te plannen. Er is slechts een beperkt aantal vaccinaties voor de niet mobiele groep beschikbaar, dus we zullen deze vaccinaties echt reserveren voor de niet mobiele mensen.

GRIEP EN PNEUMONCOCCEN VACCINATIES

Zoals u gewend bent krijgt u de komende weken de uitnodiging voor deze vaccinaties, via de huisartspraktijk, in de bus. De data en tijden zijn dit jaar:

  • Maandag 24 oktober, 1500-1800
  • Vrijdag 28 oktober, 1500-1800

Locatie: de Tavenu, tegenover de huisartspraktijk.

Enkel een vaccinatie op vertoon van uw uitnodigingsbrief, dus neem deze mee!

Zoals hierboven al vermeld staat zullen de niet mobiele (ouderen) automatisch worden benaderd en krijgen zij de griep vaccinatie gecombineerd met covid vaccinatie in de eerste weken van oktober.


Let op: Vanwege de stijging in corona infecties zijn de huisregels mbt het coronavirus weer aangescherpt. Lees hier verder: https://www.huisartsenpraktijkdesingel.nl/coronavirus/


Nieuwe service in de apotheek: de herhaalservice!

Voor mensen die al langere tijd dezelfde medicatie gebruiken, is er nu de automatische herhaalservice. We herhalen uw medicatie dan elke 3 maanden automatisch en u krijgt bericht wanneer uw medicijnen klaar staat. Zo hoeft u dus niet meer zelf uw medicatie elke 3 maanden opnieuw aan te vragen.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden


Nieuw in onze praktijk: patiëntenportaal.

Vanaf heden kunt u uw eigen huisartsendossier inzien. Indien u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u zich hier aanmelden.

Apotheekhoudend Huisartsenpraktijk de Singel
Singel 16E 4255 HD Nieuwendijk

Herhaalrecepten

U kunt vanaf heden uw herhaalmedicatie weer ophalen aan de balie bij de apotheek.
Indien u niet in staat bent om de medicatie op te halen wordt het alsnog thuisbezorgd (in principe alleen in Nieuwendijk), de bezorgdagen zijn: dinsdag en donderdag. Indien u niet thuis bent dan kunt u het de volgende werkdag vanaf 8 uur ophalen aan de apotheek balie. (u vindt dan een briefje in uw brievenbus hierover)
Herhaalrecepten die u voor 11:00 uur aanvraagt kunt u twee werkdagen later vanaf 13:30 uur afhalen. Ook de dagen daarna kunt u tijdens de openingstijden van de apotheek uw medicijnen ophalen.

De apotheek is elke werkdag geopend van: 08:00 uur – 12:30 uur en 13:30 – 17:00 uur. Er mogen maximaal 2 personen voor de balie van de apotheek wachten, dit om de afstand te kunnen waarborgen. Indien het vol is, gelieve buiten te wachten.

Ter info: in het vervolg is het ook mogelijk om herhaalmedicatie aan te vragen via het patiëntenportaal.
Voor meer informatie: https://www.huisartsenpraktijkdesingel.nl/patientenportaal/

Voor mensen die al langere tijd dezelfde medicatie gebruiken, is er nu de automatische herhaalservice. We herhalen uw medicatie dan elke 3 maanden automatisch, en u krijgt bericht wanneer uw medicijnen klaar staat. Zo hoeft u dus niet meer zelf uw medicatie elke 3 maanden opnieuw aan te vragen.
Voor meer informatie: https://www.huisartsenpraktijkdesingel.nl/herhaalservice/

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Herhaalrecepten toevoegen

Medicijn (1)

Informatie apotheek

Bezorgen

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboorteplaats
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Herhaalrecepten gegevens

Naam
Gebruik per dag
Sterkte
Aantal

Informatie apotheek

Opmerkingen
Bezorgen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvragen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord