Patiënt tevredenheidsonderzoek 2022 – Apotheekhoudend Huisartsenpraktijk de Singel – Nieuwendijk

Welkom op de website van onze Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk De Singel

Op deze website kunt u allerlei specifieke informatie vinden over zowel onze praktijk als over de apotheek.

Verder kunt u hier ook veel algemene gezondheidsinformatie vinden, met name de site van thuisarts.nl raden wij u aan. Wij nodigen u van harte uit om alles eens op uw gemak door te lezen.

Met vriendelijke groet namens alle medewerkers van huisartsenpraktijk "de Singel".

B.M.H.M. Vijgen, apotheekhoudend huisarts


Nieuwe service in de apotheek: de herhaalservice!

Voor mensen die al langere tijd dezelfde medicatie gebruiken, is er nu de automatische herhaalservice. We herhalen uw medicatie dan elke 3 maanden automatisch en u krijgt bericht wanneer uw medicijnen klaar staat. Zo hoeft u dus niet meer zelf uw medicatie elke 3 maanden opnieuw aan te vragen.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden


Nieuw in onze praktijk: patiëntenportaal.

Vanaf heden kunt u uw eigen huisartsendossier inzien. Indien u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u zich hier aanmelden.

Apotheekhoudend Huisartsenpraktijk de Singel
Singel 16E 4255 HD Nieuwendijk

Terug naar overzicht

Patiënt tevredenheidsonderzoek 2022

Huisartsenpraktijk de Singel

Patiënten vragenlijst over uw apotheekhoudende huisartspraktijk

Bij het geven van apothekers en huisartsgeneeskundige zorg willen we zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen en verwachtingen. Wat zijn de punten waar u als patiënt tevreden over bent en wat zijn de punten die extra aandacht verdienen? Daarom horen we via deze enquête patiënttevredenheid graag wat u vindt van de zorgverlening van uw eigen huisarts en over de praktijk in het algemeen. Wij stellen het zeer op prijs als u deze enquête(s) in zijn geheel wilt invullen. Dit zal ongeveer zeven minuten per enquête in beslag nemen. De vragenlijsten worden vertrouwelijk verwerkt. U hoeft uw naam niet op te geven. We starten 19 september 2022 met het onderzoek en hopen op u medewerking.

Publicatiedatum: 14-09-2022