Nieuwe POH-GGZ – Apotheekhoudend Huisartsenpraktijk de Singel – Nieuwendijk

Welkom op de website van onze Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk De Singel

Op deze website kunt u allerlei specifieke informatie vinden over zowel onze praktijk als over de apotheek.

Verder kunt u hier ook veel algemene gezondheidsinformatie vinden, met name de site van thuisarts.nl raden wij u aan. Wij nodigen u van harte uit om alles eens op uw gemak door te lezen.

Met vriendelijke groet namens alle medewerkers van huisartsenpraktijk "de Singel".

B.M.H.M. Vijgen, apotheekhoudend huisarts

Apotheekhoudend Huisartsenpraktijk de Singel
Singel 16E 4255 HD Nieuwendijk

« Terug naar het overzicht

Nieuwe POH-GGZ

Even voorstellen, onze nieuwe POH-GGZ Kaylee Toebak:

Goedendag!

Ik ben Kaylee Toebak en sinds september werk ik op dinsdag en donderdag ochtend met veel plezier in deze praktijk. Ik woon samen met mijn vriend in Made en ben in mijn vrije tijd graag met mijn paard en hond bezig.

Naast de opleiding SPH, ga ik in november starten met de aanvullende opleiding POH-GGZ. Mijn uitdaging is om samen met de patiënt ervoor te zorgen dat zij op een flexibele manier en op eigen kracht met de obstakels in het leven leren omgaan, zodat hij/zij kan blijven investeren in de dingen die zij écht belangrijk vinden.

Publicatiedatum: 08-10-2021